Zomer zonder rust en ontspanning


Relatieproblemen. Voor zoveel partners is de zomervakantie een soort laatste kans geweest. Je bent er met de nodige aarzeling aan begonnen. De spanningen tussen jullie, de stress van ieder persoonlijk. Het is er allemaal niet beter op geworden.

Als zelfs de zomer niet werkt dan moet er iets.

Uit elkaar gaan? Of zonder verwachting door in dezelfde sleur? Een beter alternatief is uitzoeken of je relatie nog een kans heeft. Daar is relatietherapie voor.

Voor relatietherapie zijn nooit zoveel nieuwe aanmeldingen als na de zomer. Dat zegt veel. Relatietherapie geeft reële kansen voor een nieuwe start. Relatietherapie werkt en dit is een goed moment. Een moment waar energie op zit.

Therapie.  Ook bij de meeste andere persoonlijke problemen is het einde van de zomer iets om tegenop te zien. Er breekt een nieuwe periode aan. De dingen waar je tegenaan loopt, zijn eerder groter dan kleiner geworden. Daar heeft de vakantie niets aan veranderd. Integendeel. Burn-out, overspanning, stress en angst, een bedreigende ziekte, het lijkt of je er steeds minder omheen kunt. Het is niet meer te ontkennen. En dat hoeft ook niet.

In professionele therapie bij Psycholoog IJsselstein gaan we vanaf de intake voor herstel en verlichting. Met aandacht voor jouw situatie. En met resultaat.

Rouw. Als je iemand hebt verloren van wie je houdt, voel je je in deze tijd extra alleen. Vrienden en familie zijn weggeweest. Jij ook misschien. Maar van jou geen blijde verhalen. Alles waar je vroeger van genieten kon, geeft je nu geen plezier. Jou niet. Alles lijkt afgevlakt, zonder glans. 

Je gaat door een proces van verwerking. Verwerking van dat wat niet meer is en ook niet meer zijn zal. Dat is een proces dat je lam slaat omdat het je onzeker maakt en bijzonder veel energie kost.

Als je dit herkent bij jezelf, weet dan dat rouwverwerking sneller gaat en een diepere heling brengt als je je daarin laat begeleiden. Jouw eigen leven lijkt met de dood van die ander ook afgestorven. Toch hoeft het niet te blijven zoals je het nu beleeft. Het verlies zal er zijn. Het verdriet ook. Maar jouw eigen leven kan terugkomen ondanks je verdriet, ondanks je verlies. Uiteindelijk worden die dan onderdeel van jouw levensweg.  

Therapie geeft oplossingen waar je zelf niet bij komt. En Psycholoog IJsselstein heeft geen lange wachtlijsten. Maak direct een afspraak, ook ’s avonds.