Individuele therapie bij Psycholoog IJsselstein


Burn-out, depressie en stress zijn goed te behandelen. Zeker bij burn-out en overspanning zien mijn cliënten al heel snel resultaat. Na zo’n 5 tot 10 sessies kunnen ze de draad weer helemaal oppakken. Zonder terug te vallen in de oude situatie.

Maar ook bij depressie en stress zijn de resultaten opmerkelijk.  

Therapie lijkt vaak zo’n zwaar woord. Toch klopt dat niet. Letterlijk betekent therapie niets anders dan 'behandeling, genezing of verlichting van klachten'. Dat is ook precies wat mensen zoeken die een afspraak maken voor een intake voor psychologische zorg bij Psycholoog IJsselstein.

De klachten zijn bij iedereen anders. Maar één ding is hetzelfde en dat is dat je ervan af wilt. Eigenlijk al een hele tijd. Toch moet er eerst iets in mensen gebeuren voordat ze de stap nemen om psychologische begeleiding te zoeken.

Geen lange wachtlijsten

Bij Psycholoog IJsselstein geen wachtlijsten van maanden. Er is op korte termijn plaats voor een afspraak, omdat er zowel 's ochtends, 's middags en 's avonds therapiesessies zijn. Bel Psycholoog IJsselstein voor een afspraak of meer informatie. Lees meer...