Dood en rouwverwerking. Bij Psycholoog IJsselstein werk je aan omgaan met je verdriet, aan jouw antwoord op de vragen die het leven stelt. Stap voor stap.


N.B. CORONA. Vooralsnog loopt de praktijk gewoon door. Er is hier voldoende afstand tot elkaar te houden. Na elke sessie worden alle contactpunten ontsmet.

De dood van wie je zo lief is, gaat uiteindelijk je begrip te boven. Het verlies van je partner, van je kind, van een van je ouders, een heel goede vriend of vriendin, het is definitief. Dan zijn er geen woorden voor dit verdriet. Dan lijkt er geen uitkomst.

Anti-depressiva verdoven, maar rouwverwerking geneest. Ga na wat begeleiding voor jou kan betekenen. Neem contact op voor een afspraak of verdere informatie.

Verleden wordt basis voor je toekomst

De tijd op zich helpt je niet verder. Als je niet wilt verstarren in je pijn, zul je iets moeten doen. Het gaat er om jouw rouwproces - dat is het proces van aangaan van het gemis - op gang te laten komen.

Je hoeft niet los te laten. Juist door vast te houden, door te voelen wat er is geweest, krijg je weer adem. En met de adem komt er ook opnieuw eigen energie, eigen levenswil. In professionele begeleiding wordt jouw verleden de basis voor je toekomst.

Rouwfases, rouwtaken, het rouwproces. Lees meer...