Review van Wendy

Wendy schreef...

Een bevrijding

Ik zat zo vast in mijn eigen gedachten patroon na een voor mij zware periode dat mijn huisarts me doorverwees naar een psycholoog! Mijn keuze viel op Jeannette Smole, omdat zij ervaring had op het gebied van rouwproces. Het klinkt misschien gek, maar voor mij voelde mijn scheiding aan als rouwproces.

Nooit durfde ik dat hardop te benoemen, maar bij Jeannette durfde ik het wel te benoemen en haar reactie was zo warm en ik voelde me daardoor begrepen. Dit was mijn eerste stap ik begon na een lange tijd voor het eerst weer te praten hoe de zware periode voor mij is geweest. Jeannette gaf mij het gevoel van vertrouwen terug en haar geloof in mij dat het weer goed met mij zou komen heeft ze waar gemaakt.

De gesprekken met haar waren soms confronterend voor mijzelf, omdat ik met verschillende oefeningen inzicht kreeg over mijn eigen gedrag. Aan de andere kant inspireerde het mij ook, want het gaf me ook veel inzicht over hoe ik in elkaar zit en hoe ik dus reageer op heftige situaties die je in het leven tegenkomt. De gesprekken en de oefeningen hebben mij sterker gemaakt. Ik leef niet meer in het verleden, maar weer in het nu met dromen voor in de toekomst.

Ik kan een ieder Jeannette aanbevelen, ze is doortastend, warm, vertrouwd, confronterend en inspirerend!

Lees meer reviews

Service Images