Review van Steffie

Steffie schreef...

Toen ik in juli bij Jeannette kwam, had ik net twee slechte ervaringen achter de rug met een praktijkondersteuner en een andere psycholoog. Ik had in een paar jaar tijd veel moeilijke dingen meegemaakt, wat uiteindelijk resulteerde in een burn-out. Ik was ingestort, mezelf kwijt en wist niet hoe ik er zelf uit moest komen. 

Ik vond het ontzettend prettig dat Jeannette de focus legde op de oorzaken van mijn burn-out, in plaats van de klachten die erbij hoorden. Heel oplossingsgericht. Dit was wat ik echt nodig had om te beginnen met herstellen.

Daarbij vond ik het heel fijn dat zij altijd alle aandacht voor mij had en dat ik merkte dat zij alles onthield wat ik had gezegd, ondanks het feit dat zij tijdens de sessie niets noteerde. 

Jeannette heeft mij in een paar maanden tijd enorm geholpen. Al vrij snel merkte ik dat ik kleine stapjes maakte en vooruitging. Dankzij Jeannette kreeg ik belangrijke inzichten. De patronen in mijn gedrag werden mij duidelijk, waardoor ik in staat was om dit langzaamaan te gaan veranderen.

Na drie maanden heb ik het gevoel dat ik mezelf weer een beetje heb teruggevonden en ik de kracht heb om het herstelproces verder op eigen kracht door te zetten. Wel met de gedachte in mijn achterhoofd, dat ik altijd weer bij Jeannette kan aankloppen als ik vastloop. 

Ik ben Jeannette enorm dankbaar voor haar hulp en ik zie de toekomst weer zonnig in. 

Lees meer reviews

Service Images