Review van Peter

Peter schreef...

Ik kwam bij Jeannette na een periode van enkele jaren met toenemende angst en paniekklachten, die van soms licht aanwezig naar steeds vaker en heftiger, in meerdere situaties de kop op staken. Na hier al ergens anders voor in behandeling te zijn geweest, bleef de angst en paniek vaker en heftiger toeslaan zonder dat ik dit zelf in goede banen had weten te leiden.

Bij Jeannette heb ik na ongeveer acht sessies een verandering doorgemaakt die ik vooraf niet voor mogelijk had gehouden. Ik ging van angstig en soms ook heftige paniek naar meer rust, acceptatie en kreeg ik bij Jeannette het vertrouwen in mijzelf weer terug waardoor mijn klachten gedaald zijn tot bijna niet meer noemenswaardig.

Dit leidde ertoe om weer nieuwe dingen in mijn leven toe te laten als weer gaan studeren, nieuwe plekken bezoeken, uitgaan en weer te gaan sporten in teamverband. Dit heeft niet alleen voor mij, maar ook voor mijn gezin zo’n enorme positieve vooruitgang gebracht dat ik enorm dankbaar ben dat ik toen de stap heb genomen om bij Jeannette binnen te stappen.

Lees meer reviews

Service Images