Brigitte

Review van Brigitte

Brigitte schreef...

Ik heb in 2020 mijn moeder verloren, waar ik een enorme goede band mee had. Wij deden echt alles samen en toen mijn dochter werd geboren, waren we eigenlijk altijd met zijn drietjes. Waar wij waren was zij ook, daarom had het verlies een hele grote impact op mijn leven, het was alsof ik een ledemaat kwijt was, voelde mij leeg en eenzaam. Ik wist dat ik hier niet zelf uit kon komen en besloot hulp te gaan zoeken.

Ik kwam via internet bij Jeannette en al snel kon ik bij haar terecht. Tijdens onze kennismaking had ik gelijk een goed gevoel en we hadden een klik wat denk ik ook erg belangrijk is. Ze stelde de juiste vragen, ik moest ook opdrachten doen die we dan de volgende sessie bespraken. We gingen ook best terug naar mijn jeugd, maar ook die van haar. Hoe de band was tussen haar en haar ouders.

Er kwam zoveel uit en daardoor ook veel emotie, maar ik stuitte op een blokkade. Die laatste 2 maanden van mijn moeders leven, waren voor haar zo erg en ik kon die pijnen niet bij haar weghalen en niks voor haar doen. Die momenten bleven op mijn netvlies en ik raakte ze niet kwijt.

Jeannette had gevraagd of ik EMDR wilde. Had er nooit van gehoord. Ze heeft het uitgelegd en ik heb mijzelf ook ingelezen. Ik kwam tot de conclusie dat ik dit wel wilde. Het heeft 3 sessies geduurd, maar het heeft mij zoveel baat gedaan en het was echt zo doeltreffend.

Elke gewone sessie gaf ze haar feedback, ze heeft mij door haar raad, advies een luisterend oor, de juiste vragen in combinatie met EMDR-therapie uit een diep dal gehaald.

Vorig jaar is mijn vader ook overleden en ook met dit verdriet, gemis heeft Jeannette mij geholpen. Mocht ik het nodig hebben, dan kan ik altijd bij haar terecht, wat ik als heel fijn ervaar. Eenieder in mijn omgeving die een kundig persoon zoekt i.v.m. verschillende oorzaken, adviseer ik Jeannette Smole.

Lieve Jeannette, nogmaals bedankt.

Lees meer reviews

Service Images