Review van Ashley

Ashley schreef...

Na het overlijden van mijn moeder, merkte ik dat ik mijn emotie enorm aan het blokkeren was. Zo’n groot verlies, dat ik had besloten om hulp in te schakelen.

Eerst kwam ik uit bij de GGZ, dit wordt namelijk vergoed door de verzekering. Ik kwam binnen in een kantoor met allemaal witte muren, moest mijn verhaal doen en vervolgens werd er, na een half uur, beoordeeld of er iets met me was. Ik wilde niet gelijk opgeven dus ben er nog ongeveer drie keer geweest.

Toen ik door had dat hij niet bij de kern van mijn ‘probleem’ kon komen, heb ik aangegeven daar te willen stoppen en ben ik naar mijn huisarts gegaan.

Deze adviseerde mij contact op te nemen met Jeannette. Bij Jeannette kom je binnen in een gezellige kamer met mooie fauteuils. De aandacht is volledig bij jou en jou alleen. Even heb ik getwijfeld aan het feit er een eigen bijdrage aan vast zit.

Ik besloot, na een eerste kennismaking, te investeren in mijzelf. Uiteindelijk een jaar verder heb ik flink geïnvesteerd in mijzelf. Het was een pittig jaar. Jeannette heeft door haar manier van vragen stellen bijgedragen aan het begrijpen van dingen. Door soms een voorbeeld te noemen, mijn eigen gedachten aangewakkerd.

Uiteindelijk de investering dubbel en dwars terugverdiend. Eindelijk vond ik mijzelf weer terug. Ik kreeg een nieuwe baan, na zeven maanden zelfs een nieuwe functie. En het meest belangrijk; ik kon eindelijk mijn gemis voelen, hiermee enigszins omgaan en mijn moeder weer goed herinneren zoals ze was.

Heel erg bedankt!

Lees meer reviews

Service Images