Resultaat in 5 sessies

Elke relatie komt vroeg of laat op een dood punt. Dat is een signaal. Daar moet je wat mee. Soms kunnen mensen dan de weg naar elkaar niet meer vinden. Relatietherapie kan veel doen. Na de therapie gaan mijn cliĆ«nten in veel gevallen graag met elkaar verder. En dat vaak al na zo'n 8 sessies, soms zelfs al na 5. 

Als je in de relatie het zicht op elkaar kwijt bent geraakt, is het meestal een van de twee die niet meer wil. Die heeft er geen vertrouwen meer in dat het ooit nog goed kan komen. Misschien lijkt dat een bezwaar om er samen in de therapie aan te werken. Maar zo is het niet.

In de relatietherapie worden dingen weer bespreekbaar die dat al heel lang niet meer waren. Zonder ruzie komen in de rust van de spreekkamer die punten aan de orde waar het echt om gaat. Je hoort en ziet elkaar zoals dat de afgelopen periode niet meer leek te kunnen. Ook al ben je ver uit elkaar bent gedreven, als je wilt is het mogelijk samen een nieuwe weg te gaan. Bel of mail voor meer informatie.

Relatietherapie

Relatietherapie maakt het makkelijker om nieuwe wegen te vinden. In de therapie ontwikkel je je eigen inzicht. Je ontdekt de specifieke waarde maar ook de valkuilen van jullie relatie. Relatietherapie maakt de weg vrij voor mogelijkheden waar je eerst niet bij kon komen. Psycholoog IJsselstein helpt je graag bij het vinden van die mogelijkheden.