Relatieproblemen. Relatietherapie bij Psycholoog IJsselstein helpt je een werkelijke oplossing te vinden bij relatieproblemen.


N.B. CORONA. Vooralsnog loopt de praktijk gewoon door. Er is hier voldoende afstand tot elkaar te houden. Na elke sessie worden alle contactpunten ontsmet.

Als je relatie wankelt, verandert er meteen heel veel. Ook jijzelf. Je doet dingen die voor jou en voor je relatie niet goed zijn. En je weet het.

Eigenlijk wil je ze niet eens doen. Het lijkt vaak of je niet anders kunt. Je herkent jezelf nauwelijks. Je komt samen vast te zitten in een star patroon. De actie van de één lokt de standaard reactie van de ander uit. Je reageert dan alleen nog maar op wat er met jou gebeurt. Je bent je eigen kompas kwijt.

En als je soms toch probeert het roer om te gooien, als je wilt redden wat er nog te redden is, lopen je goede bedoelingen stuk. Stuk op onwil van de ander, stuk op de brokken die al gemaakt zijn.

We onderzoeken hoe jullie wegen uit elkaar zijn gelopen. Samen vinden we een nieuw spoor. Niet terug naar waar je vandaan komt, maar verder. Neem contact op voor een afspraak of verdere informatie.

Resultaat in vijf sessies. Lees meer...