Zoveel vragen

Je hebt zoveel vragen. Die zou je steeds opnieuw willen bespreken. De verschillende antwoorden steeds opnieuw van alle kanten willen bekijken, opnieuw willen wegen.

Dat doe je wel met de mensen dicht om je heen. Maar dan ben je al gauw geneigd vooral voorzichtig te zijn. Je wilt hen niet extra belasten met jouw twijfels, met jouw onzekerheden. Bovendien heeft lang niet iedereen mensen in de directe omgeving met wie zo’n vertrouwensband bestaat.

De professionele en tegelijkertijd persoonlijke begeleiding bijn Psycholoog IJsselstein geeft rust. Je bouwt er reserves mee op die je zo nodig hebt om dit aan te gaan. Ervaar het in een eerste gepsrek.

De directe omgeving

Kanker raakt ook de mensen dicht om je heen.  Raakt aan relaties met partners, vrienden, kinderen en ouders. Het kan moeilijk zijn om in je emoties dicht bij elkaar te blijven, met elkaars gevoelens op één lijn te komen. In de begeleiding is aandacht voor het contact met wie je lief is.

Voor begeleiding kun je je ook aanmelden als jij leeft met iemand bij wie kanker is ontdekt. Kijk ook op ziekte-van-je-partnerDan heeft ieder van jullie iets aan te gaan. Voor allemaal is het van het grootste belang dat je in dit proces niet los van elkaar raakt. Ook al heeft iedereen zijn eigen weg te gaan.   

Bij Psycholoog IJsselstein kun je in een veilige, persoonlijke omgeving alles uiten, krijg je weer grip op je leven. Je vindt er je jouw manier voor het omgaan met heftige emoties, met boosheid, verdriet, angst, moedeloosheid en strijdbaarheid. Als het bezwaarlijk is om zelf te komen, is er de mogelijkheid bij jou een afspraak te plannen.