Psycholoog IJsselstein voor aangaan en begeleiding van kanker


N.B. CORONA. Vooralsnog loopt de praktijk gewoon door. Er is hier voldoende afstand tot elkaar te houden. Na elke sessie worden alle contactpunten ontsmet.

Elk jaar krijgen zo’n 90.000 mensen te horen dat ze kanker hebben. En dan? Wat doe je als blijkt dat je ongerustheid van de afgelopen tijd toch terecht is. Als het niet goedaardig is, zoals je aldoor hebt gehoopt.

Je komt in een maalstroom van gedachten en emoties. Aan de ene kant voel je je stuurloos, bestormd door zoveel onoplosbare vragen. Aan de andere kant ben je vastbesloten je niet gewonnen te geven. Met hart en ziel ertegenaan te gaan. Nu komt het erop aan de juiste stappen te nemen.

Begeleiding van kanker

Bij kanker heeft één op de vier mensen behoefte aan psychologische begeleiding, ook als aanvulling op de medische behandeling. Recente cijfers laten dat zien. Bij Psycholoog IJsselstein vind je die begeleiding. Die helpt je om alle mogelijkheden op een rij te krijgen. Om alle consequenties af te wegen. Om een keus te maken uit wat je wel en wat je beslist niet wilt.

Zoveel vragen. Lees meer...