Drs. Jeannette Smole

Ik ben een psycholoog die er werkelijk is voor jou als cliënt. Als je nu iets wilt doen aan de problemen waar je last van hebt, gaan we dat samen aan. Problemen hoeven je leven niet te blijven bepalen. Dat ervaar ik met iedere cliënt weer. Niets ligt bij voorbaat vast. Samen vinden we nieuwe wegen.

Als psycholoog heb ik jarenlange therapeutische ervaring, vanuit een brede basis van psychologie en communicatiewetenschap. Ieder mens heeft unieke mogelijkheden meegekregen. De opdracht die jij met jouw leven hebt te vervullen, kan alleen door jou worden uitgevoerd.

Het resultaat telt

Zichtbaar resultaat is belangrijk voor mijn cliënten, maar zeker ook voor mijzelf. Ik werk dan ook sterk resultaatgericht en tegelijkertijd met diepgang. Die twee dingen zijn bepalend voor mijn werk als psycholoog. Bij aanvang van de therapie vraag ik mijn cliënten daarom via internet mee te doen aan een anoniem klanttevredenheidsonderzoek van het NVPA. Uiteraard is dat verzoek vrijblijvend.

Groei

Gemis, verlangen, stress, zij betekenen voor niemand hetzelfde. De pijn is voor iedereen anders. Het zijn unieke en heel persoonlijke ervaringen. Toch is het mogelijk die gevoelens van pijn om te zetten in groei. Is het mogelijk om weer betekenis aan je leven te geven en weer de zin ervan te ervaren. Pycholoog IJsselstein motiveert ook jou tot groei. Met Psycholoog IJsselstein ga je antwoord geven op wat je op je pad krijgt. Bel of mail voor een afspraak of meer informatie. 

Het geluk van de een lijkt op dat van de ander, maar ieder verdriet heeft zijn eigen, bijzonder karakter. Lev N. Tolstoj

Ik werk eraan jou de ruimte te bieden waarin jij je van je eigen kracht bewust kunt worden. Samen werken we aan het opruimen van de ballast. Samen werken we aan innerlijke groei en ontplooiing. Van daaruit kun jij je eigen mogelijkheden inzetten om die stappen te doen die je nu nodig hebt.