Psycholoog IJsselstein voor gespecialiseerde therapie bij relatieproblemen, rouw, burn-out en stress. Voor therapie die werkt. Professioneel en betrokken in zowel individuele als relatietherapie.


N.B. CORONA. Vooralsnog loopt de praktijk gewoon door. Er is hier voldoende afstand tot elkaar te houden. Na elke sessie worden alle contactpunten ontsmet.

Zowel 's ochtends, 's middags als 's avonds afspraken mogelijk. 

Praktijkgegevens Psycholoog IJsselstein

- Psycholoog IJsselstein is een gecertificeerde praktijk voor psychologische zorgverlening. Lid van het NVPA (Nederlands Verbond van Psychologen, psychosociaal therapeuten en Agogen) en andere beroepsverenigingen zie zorgverzekering & tarief

- Geen wachtlijsten.

- Therapiesessies 's ochtends, 's middags en 's avonds.

- Vergoeding door de zorgverzekeringen in het aanvullend pakket zie zorgverzekering & tarief

- Psycholoog IJsselstein werkt vanuit de basisprincipes van TA, NLP, EFT en Systemisch werk.

INFO BEROEPSVERENIGINGEN en AANSLUITINGSCODES zorgverzekering & tarief

Psycholoog IJsselstein wordt door vrijwel alle zorgverzekeraars vergoed in het aanvullend pakket. Neem contact op voor informatie of een afspraak. Alle werkdagen. Ook 's avonds.

De ervaringen in het hier en nu van jou als cliënt staan centraal bij Psycholoog IJsselstein. Geen standaardoplossingen, geen standaardantwoorden. In het contact gaan we uit van de eigen innerlijke hulpbronnen die ieder mens ter beschikking heeft.

Als ik er niet voor mijzelf ben, wie is dat wel. En als ik er alleen voor mijzelf ben, wat ben ik? En zo niet nu, wanneer dan? Spreuken der Vaderen

Psycholoog IJsselstein

Bij Psycholoog IJsselstein worden de doelstellingen van de therapie stap voor stap deel van jouzelf. Je gaat jezelf toestemming geven om te leven op een manier die je dichter bij je eigen bestemming brengt. Je leert je te beschermen tegen risico's van binnen en van buiten. En je ontwikkelt de kracht om gebruik te maken van je eigen kwaliteiten. Uiteraard vindt er bij de afronding van de therapie een schriftelijke evaluatie plaats waarin cliënten hun ervaringen kenbaar kunnen maken.